sâmbătă, 15 august 2015

Citeşte o grămadă | a şasea zi

Sunt în starea de negare, e imposibil să mai fi rămas doar o zi. IMPOSIBIL! Eu o să mă prefac că mai sunt o grămadă de zile şi nu am să mă panichez că mai am două cărţi întregi de citit mâine şi una de terminat în seara asta. Bun plan, bun plan.

O poză care mă face să mă simt mai bine chiar dacă sunt în urmă cu maratonul:


Astăzi am terminat Îngeri în părul meu de Lorna Byrne şi mi-a plăcut tare mult. Am observat că sunt mult mai atentă la ce fac şi la ce gândesc şi că am o stare de spirit mai bună. Sper să reuşesc să mă agăț de aceste sentimente pentru ceva vreme de acum încolo, chiar dacă am terminat de citit cartea.

A doua carte pe care am început-o şi pe care vreau să o termin înainte să adorm este Spulberă-mă de Tahereh Mafi. Nu ştiu prea multe deocamdată şi nu am ce comenta, pentru că încă sunt în primele o sută de pagini şi nu am aflat foarte multe despre lume sau personaje. Voi vorbi mai mult despre carte într-un wrap-up pe care vreau să îl fac după terminarea maratonului de lectură. Până acum, mi se pare o lectură draguță.

Nu am prea multe de spus astăzi, mai ales că nici nu mi-am făcut mare parte din porţia de citit încă. Sper că vouă vă merge bine cu maratonul și ne auzim mâine în ultima postare de tip update în legătură cu read-a-thon-ul *simt că mi se face pielea de găină când spun asta*

Nu uitaţi să citiţi şi să folosiţi #citesteogramada pentru postările legate de maraton.

Pe lângă acestea, am avut o problemă cu blogger-ul, iar postările din zilele a patra şi a cincea au fost transformate în draft şi a trebuit să le public din nou. Nu e sfârşitul lumii, dar comentariile postate s-au pierdut şi cele două postări apar ca fiind publicate în alte zile decât ar fi trebuit. Problema din urmă o să o rezolv când voi folosi calculatorul, dar pe prima nu o pot rezolva. În plus, pentru cei care urmăresc blog-ul prin email, vor primi încă o dată mail-ul cum că am postat. Vă cer scuze.

Un comentariu:

  1. Nu-i problemă în legătură cu bloggerul, eu îmi cer scuze că nu mai am nici o idee ce am spus prin comentarii.
    Oricum, felicitări că ai terminat cartea și mă bucur că ți-a plăcut așa de mult! Sper că vei vorbi mai mult și despre ea. Și hhm, chiar sunt curioasă ce părere o să ai despre Spulberă-mă, eu încă nu știu ce să cred despre seria asta...

    RăspundețiȘtergere