despre & contact

Salut! Eu sunt Alexandra, o liceană iubitoare de cărţi, îndrăgostită de stele, ce îşi petrece timpul liber citind şi scriind pe blog.

Circul cărţilor este locul în care pot să scriu despre ce vreau eu. Îmi place să îl numesc circ şi tratez fiecare postare ca pe un spectacol, pentru că mi se pare drăguţ. Aici postez recenzii (sau alte lucruri legate de cărţi), sfaturi pentru şcoală, proiecte de tip DIY (do it yourself) şi mici bucăţele din viaţa mea. Sper că vei pleca din "circul meu" cu o idee în minte, cu dorinţa de a citi o nouă carte, cu inspiraţie sau cu zâmbetul pe buze.

Despre mine
Am 15 ani şi sunt ceea ce în filmele americane s-ar numi un outcast. Sunt din Bucureşti şi învăţ la CNSS în clasa a noua. Ador ştiinţele şi îmi doresc să studiez medicina, chiar dacă nu ştiu sigur dacă în viitor îmi doresc să fiu doctor. De asemenea, îmi place să mă plimb cu rolele şi să fac tot felul de proiecte de crafting.

Iubesc lectura, cărţile şi tot ceea ce presupune această lume magică. La fel ca mulţi alţi cititori înrăiţi, îmi place să scriu. Scriu atât liric, cât şi epic, dar poezia este preferata mea, căci aşa am început. Cânt la pian încă de când aveam patru anişori. Totuşi, este ceva ce am cu mine însămi, aşadar nu o să audă nimeni altcineva înafară de mine, mama, mătuşa mea pianistă şi, probabil, persoana care va fi îndeajuns de specială ca să împart cu ea acest lucru. Iubesc muzica şi sunt pur îndrăgostită de Ed Sheeran şi de muzica clasică, deşi ascult mult rock.

Am o fire destul de contradictorie, din câte cred că se şi vede. Nu îmi place să mă axez pe un singur lucru, de aceea elementele pe care le-am enumerat nu se prea leagă. Am şi o parte umanistă, şi una realistă. Îmi place să mă gândesc la mine ca la un întreg format din toate lucrurile de mai sus.

Contact
În cazul în care vrei să vorbim sau ai nevoie să mă găseşti din diverse motive, adresa de email a blog-ului este circulcartilor@yahoo.ro
De asemenea, mă poţi găsi şi aici: 
Instagram
Twitter
Goodreads
Nu susţin facebook şi am doar unul personal pe care îl folosesc pentru a găsi oameni pe care îi întâlnesc.

Notele cărţilor şi ce semnifică ele
5/5 - este extraordinară
4/5 - mi-a plăcut mult
3/5 - mi-a plăcut
2/5 - a fost ok
1/5 - nu mi-a plăcut
(este acelaşi sistem de notare ca cel de pe goodreads, eu doar l-am tradus)

De ce Circul cărţilor?
Există două motive pentru care blog-ul se numeşte astfel, unul mai ciudat decât celălalt:
1. când am creat blog-ul, tocmai terminasem Circul nopţii de Erin Morgenstern şi am iubit fiecare cuvinţel
2. ador aliteraţiile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu